Reserveer

Menu

Geniet van ons mooie menu! Deze twaalf gerechten zijn speciaal voor jou samengesteld door Chef Martijn ten Brinke en zijn team. Het zijn hun persoonlijke favorieten en werkelijk kunstwerkjes op 't bord. Wij adviseren er drie en iets lekkers voor na. Je kunt deze mooie bordjes overigens overal in De Weijer bestellen (en natuurlijk ook in restaurant De Heerlijkheid). 

  1. Alle gerechten 11 

• Alle gerechten hebben het formaat van een tussengerecht • 

Daarnaast kun je voor een volledige beleving van de veelzijdigheid van de keuken van De Heerlijkheid exclusief in het restaurant terecht voor een 8-gangen PROEVERIJMENU (proeverij van 8 kleine gerechtjes). 
Speciaal samengesteld voor de culinaire avonturier en de levensgenieter, speciaal voor de lekker-lange-tafelaar. 
Dit menu serveren wij enkel uit in het restaurant en hierin vind je elke dag (of elk uur) de nieuwste creaties van onze chefs, hun creativiteit, inspiratie en ambitie. Het proeverijmenu is helemaal De Heerlijkheid. 

  1. Proeverijmenu 50

Bij alle gerechten is met zorg een wijn gekozen. Vanzelfsprekend zowel in arrangement als per fles te bestellen. Vraag onze bediening vooral naar wat ze in huis hebben!

  1. Wijnarrangement per glas 5,5
  2. Voor (Bob) een halfje 3 ‚Äč

Ons keukenteam is overigens gespecialiseerd in bijzondere dieetwensen. Heb je een voorkeur voor vegetarisch, veganistisch, een allergie of andere wens? Meld het ons vooraf, dan houden we daar natuurlijk rekening mee. 

Ten slotte bieden we jouw belangrijkste gasten overdag de mogelijkheid tot het gebruiken van een heerlijke twee-gangen lunch.

  1. Uitgeserveerde lunch p.p. 25

(2-gangen inclusief koffie of thee & friandises)

Op wens serveren wij de lunch binnen 45 minuten, wij houden dan wel graag rekening met je komst in de voorbereiding.

Restaurant De Heerlijkheid Boxmeer
De Raetsingel 1 • 5831 KC Boxmeer • 0485-574919
Lees onze recensies 8,7 /10
Tripadvisor Iens